Благотворителен концерт "Заедно за децата"

Фото: 24ruse.com

Благотворителен концерт "Заедно за Децата" на фондация "Александър Русев" ще се състои на 7 юни, четвъртък от 19.30 часа.

Мястото ще бъде зала "Европа" в Доходното здание.

В инициативата ще се включат както треньори от фондацията, така и техните приятели от Гейм Спорт Център. Всички те са обединени от една обща и благородна кауза - подкрепа за децата на фондация "Александър Русев".

Музика, танци, акробатика и много настроение ще завладеят публиката в зала "Европа" в Доходното Здание.

Детски модерен балет "Гейм", Бели денс, Суинг танци, Zumba, Strong by Zumba, Steel Combat и Tabata ще бъдат представени от нашите треньори!

Kато специални гости ще се включат клуб по български народни танци "Чанове" и клуб по акробатика "Локомотив" - Русе.

Кампанията "Заедно за децата" на фондация "Александър Русев" се осъществява с подкрепата и любезното домакинство на Доходното Здание към Община Русе.

Билетите за благотворителния концерт могат да бъдат закупени предварително на рецепцията на Гейм Спорт Център, соларно студио Casa del Sol , както и на място в деня на събитието. Цената им е от 7 лв.

Всички средства, събрани по време на кампанията "Заедно за децата" на фондация "Александър Русев" ще бъдат дарени в подкрепа на каузата за набиране на средства за закупуване на портативен лифт, спомагащ за безпроблемното влизане в басейна на деца с двигателни затруднения.

Източник: TVN



За още любопитни новини и предстоящи събития от Русе, харесайте нашата Фейсбук страница - Русенските Новини


Коментари