Чрез билбордове, пана, знамена и надпис "Русе", градът ни ще се рекламира за Световното първенство по волейбол


Олимпийският шампион Бразилия, европейският шампион от 2015 и победител в Световната лига - отборът на Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет ще играят своите срещи в Русе по време на Световното първенство по волейбол, което през 2018 година се провежда в България и Италия. Русе е един от градовете домакини от 12 до 18 септември.

10 пилона ще бъдат вдигнати пред зала "Арена Монбат", на които ще се веят знамената на участниците в надпреварата. В следващите дни градът ще бъде залят с реклами за събитието, което ще привлече интереса на над 1 милион телевизионни зрители на мач само за срещите в България.

По спирки, на транспаранти и със знамена ще има информация за провеждането на срещите в Русе. Очаква се до началото на септември да бъде готов рекламния обемен надпис РУСЕ, който ще бъде монтиран в Градската градина. Ще бъде подготвена и богата съпътстваща програма.

Очакват се над 150 000 души да проследят мачовете на живо само в България. Телевизионната картина ще бъде разпространена в над 80 държави по света. Рекламното време по време на всички срещи е над 500 часа в целия свят и ще има специално отредено място с името на града-домакин, в който се играе съответния мач.

Източник: Арена



За още любопитни новини и предстоящи събития от Русе, последвайте ни в социалните мрежи:

Коментари