Затварят улица "Басарбовска" за месец

Фото: 24ruse.com (архив)

От 13.06.2022 г. до 15.07.2022 г. включително се затваря за движение на МПС ул. "Басарбовска" - част от Републикански път II-501 Русе-Иваново-Бяла в кв. "Средна кула" в участъка от "Стрелбище" до бензиностанция "Астра", във връзка с изпълнението на обект: "Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе, Етап I - Реконструкция на канализационни и прилежащи водопроводи".

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:
В посока от гр. Русе към кварталите "Средна кула" и "Долапите" и с. Басарбово: по бул. "Христо Ботев" (път I-2 Русе-Разград), разклона при магазин "Джъмбо" по пътя от "Джъмбо" към кв. "Средна кула" и кв. "Долапите" и по път III-501 към с. Басарбово;

В обратна посока от с. Басарбово и кварталите "Средна кула" и "Долапите" ще се ползва същия маршрут;

Автобусна линия №15 от градската транспортна схема ще се движи от кв. "Средна кула" през кв. "Долапите" по бул. "България" към пътен възел "Охлюва" и обратно по същия маршрут;
Междуселищна линия Русе - Басарбово от пътен възел "Охлюва" по бул. "България" до бул. "Христо Ботев" (път I-2 Русе-Разград), разклона при м-н "Джъмбо" по пътя от "Джъмбо" към кв. "Средна кула" и кв. "Долапите" и по път III-501 към с. Басарбово. В обратна посока от пътен възел "Охлюва" линията ще се движи по ул. "Николаевска" и от там по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.



За още любопитни новини и предстоящи събития от Русе, последвайте ни в социалните мрежи:

Коментари