Децата от вокално студио "Слънчеви ноти" се завърнаха с куп награди от конкурс във Велико Търново


Над 200 деца от цяла България взеха участие в четвъртия национален конкурс за вокално и танцово изкуство "Звезден сблъсък", който се проведе във Велико Търново на 15.12.2018 г.,  с цел да подкрепи даровитите деца в областта на танцовото и вокалното изкуство. Той се организира от сдружение "Елита" с подкрепата на Община Велико Търново.

Вокалните изпълнения бяха оценявани от д-р Нели Маринкова - преподавател по "поп и джаз пеене" в Нов Български Унивеситет и Национално Музикално Училище "Любомир Пипков" - София, доцент д-р Снежина Врангова е музиколог и преподавател по "музикален анализ" в Национална Музикална Академия "Професор Панчо Владигеров" - София и Георги Янков - музикален директор и вокален педагог в арт център "Angel steps" - София , преподавател по поп пеене в Drago Drums School - София.

Участниците бяха разделени в четири възрастови групи – от 5 до 7 години; от 8 до 11 години; от 12 до 15 години и от 16 до 25 години. Представители на различни музикални школи в страната  се бориха за призови места в категориите "Рождествени и новогодишни песни", "Поп, рок и джаз".

В раздел "Рождествени и новогодишни песни" децата от вокално студио "Слънчеви ноти’’ с ръководител Наталия Константинова спечелиха следните награди:
В първа възрастова група Ивайла Илиева спечели 3-то място, Дария Стефанова - 2-ро място и Бориса Кунева - 1-во място. Във втора възрастова група Александра Славова спечели 3-то място. Михаил Петров, Екатерина Пенева и Габриела Илиева са на 2-ро място, а Никола Желязков и Марчело Петров са на 1-во място.

В трета възрастова група Невена Недева е на 2-ро място.

В раздел "Поп, рок и джаз" в първа възрастова група Ивайла Илиева и Бориса Кунева са на 2-ро място а Дария Стефанова е на 1-во място. Във втора възрастова група Александра Славова е със специална награда на журито , Екатерина Пенева и Габриела Илиева са на 3-то място. Михаил Петров, Никола Желязков и Марчело Петров са на 2-ро място. В трета възрастова група Невена Недева е със специална награда на журито.



За още любопитни новини и предстоящи събития от Русе, последвайте ни в социалните мрежи:

Коментари