Шоу-спектакълът "Приятели мои" ще бъде представен на русенска сцена


6 юни, 2018 г.
Четвъртък
19:00 часа
Голяма театрална зала в Доходно здание

Сутрешните бойци на „Дарик Кафе“ Михаил Дюзев, Иво Райчев и Димитър Туджаров-Шкумбата обединяват усмивки в култовия си шоу-спектакъл „Приятели мои“. Неразривна част от шоуто е Д-р Мирослав Ненков.

„Приятели мои“ е продължение на шоуто от сутрешния блок на Дарик радио на сцена. Иво Райчев взривява публиката с музикалните си изпълнения и уникални имитации на култови спортни водещи и събития. Михаил Дюзев общо взето се „мотае“ по сцената и прави това, което може най-добре.

А именно да зарежда и подгрява публиката за изненадите, които валят от сцената. Големият шоумен Шкумбата пък забавлява аудиторията с най-смешните вицове и анекдоти. Бъдете готови всеки момент да запушите ушите на децата си, защото доктор Ненков пуска в действие доста пиперлив хумор.

Името на спектакъла идва от култовия италиански филм от 1975 година на режисьора Марио Моничели. Той разказва смешно-тъжната история на четирима приятели, които устройват всевъзможни лудости и шеги, като своеобразен протест срещу скуката и предвидимостта на ежедневието.

Билетите са на цена от 15 лв. и може да се закупят от касата на Доходното здание



За още любопитни новини и предстоящи събития от Русе, харесайте нашата Фейсбук страница - Русенските Новини


Коментари