Ремонтират ул. "Райко Даскалов" до края на май, затварят ул. "Баба Тонка" за два месеца

Фото: 24ruse.com

Ремонтът на ул. „Райко Даскалов“ ще приключи до края на месец май, а пълното възстановяване на движението по нея ще стане до края на месец юни.

Това съобщиха от Община Русе по повод многобройните оплаквания, че преминаването в централната зона на града с автомобил е „мисия невъзможна“. Заради ремонтиращите се улици и наложените по тази причина обиколни маршрути преминаването в централната зона струва на водачите много нерви и неудобства.

Минимум 30 минути отнема на шофьорите да се измъкнат при влизането си в центъра, в района на улица „Църковна независимост“ или в района на Съда. По думите на хората, ситуацията е кошмарна – уличките, по които се насочват автомобилите, са разбити, а преминаването по тях е истинско изпитание.

От общинската администрация допълниха, че за съжаление заради продължаващия ремонт, организацията на движението се променя почти ежедневно. Успоредно с ремонта се подменят тръби и кабели, за да не се налага ново разкопаване. От 8 май започва и ремонтът по ул. „Баба Тонка“, което ще наложи пълното й затваряне за поне два месеца.


Източник: TVN



За още любопитни новини и предстоящи събития от Русе, харесайте нашата Фейсбук страница - Русенските Новини


Коментари