Панаир на модата в РусеTрадиционното есенно издание на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА, което се провежда с любезното съдействие и домакинство на Община Русе, стартира на 18 септември /понеделник/ в изложбени бунгала на ул. "Александровска" и ще продължи до 23 септември /събота/.

За 17-та поредна година изложението представя на бизнеса и крайните клиенти от региона, достиженията на българския малък и среден бизнес в областта на леката промишленост.

Над 50 български компании ще представят своите най-нови стоки и модели - дамска и мъжка конфекция, трикотаж и бельо, чанти, кожени изделия, детски стоки, авторска бижутерия и аксесоари, стоки за бита, билкови продукти.

Целта на изложението е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени. В началото на есенния сезон и новата учебна година, посетителите ще могат да обновят гардероба на цялото семейство и да направят най-добрия избор от щандовете на изложението.

Участие в БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА - РУСЕ '2017 вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи - водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път в Русе и със сигурност ще събудят интереса на посетителите. За собствениците на магазини и местни търговци остава възможността за директен контакт и покупки на едро от участващите фирми - производители и дистрибутори на български стоки и директни вносители от ЕС.

Само от 18 до 23 септември, БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена - за да сте в крак с модата, посетете Панаира на модата!

Източник: Дунав Мост

Коментари