Огнян Герджиков открива "Мартенски музикални дни"


Служебният премиер на Република България проф. Огнян Герджиков ще открие международния фестивал „Мартенски музикални дни” в Русе в късния петъчен следобед.

Министър-председателят пристига на двудневно посещение в Русе, което ще се състои на 10 и 11 март 2017 г., съобщиха от областна управа в дунавския град.

По време на своята визита, Герджиков ще проведе редица работни срещи, включително с представители на местната власт, както и с институциите имащи отношение към подготовката и провеждането на предстоящите на 26 март 2017 г. парламентарни избори. Предвижда се, премиерът да се включи и в официалното откриване на МФ Мартенски музикални дни в петък.

На следващия ден Огнян Герджиков ще се запознае и ще направи оглед на място на инфраструктурата на Граничния контролно-пропускателен пункт - Зони Запад и Изток, както и на Митница Русе, осигуряваща трафика на вход и изход в Р България. Проф. Герджиков ще приключи обиколката си в Русе с посещение на Басарбовския скален манастир „Димитрий Басарбовски“.

Източник: Дунав Мост

Коментари