Уникален руски цирк идва в Русе!


Большой Московский Цирк пристига за втори път в България. Двучасовите представления в България са на 20 май в София в "Арена Армеец", на 22 май в Пловдив в Колодрума и на 24 май в Русе в "Булстрад Арена".

"Circus 2.0" е висикотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видеоефекти. Мащабната продукция превишава 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

На манежа братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели на Болшой Московский Цирк са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен че са в Топ 100 на руския "Форбс" за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк" .

Гмурнете се в измерение на "паралелната реалност" - "Circus 2.0", където човешките възможности надхвърлят предела си.
 
Большой Московский Цирк няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място.  Родителите/ придружителите трябва да носят копие на акта на раждане на детето. Цените на билетите са : София от 40-110 лв., Пловдив от 40-100 лв., Русе от 40-80 лв.

Източник: Русе24

Коментари