Русе ще посрещне Нова Година с Милена Славова


В събота, на 31 декември, от 23.00 ч., Община Русе кани всички русенци и гости на града на празничния концерт по случай посрещането на Новата 2017 година.

Мястото на събитието ще бъде централният площад пред Общината, а главни действащи лица в Новогодишната нощ ще са звездата на българската рок музика Милена Славова и нейните музиканти, които ще се погрижат за неповторимото празнично настроение на русенци.

Концертът, който е заключителното събитие от Коледно-новогодишния фестивал Русе 2016, организиран от Община Русе, ще бъде допълнен от участието на талантливата млада певица Габриела Йорданова, както и от оркестър и солисти от ФТТ „Найден Киров”, които за поредна година ще се погрижат да стоплят публиката в минусовите температури с много танци и настроение.

По традиция, кметът на Община Русе ще отправи своите благопожелания малко преди полунощ, а събралите се на градския площад ще могат да проследят и Новогодишното поздравление на Президента на Република България и да се насладят на празничната заря.

Източник: Дунав Мост

Коментари