Dire Straits ще разтърси "Булстрад арена"


Рок групата „Dire Straits“ идва за концерт в русенската „Булстрад Арена“ с впечатляващото шоу „The Dire Straits Experience“.

Това стана ясно на пресконференция днес, на която присъства и кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов.

Спектакълът ще се състои на 21 март, а билетите за шоуто влизат в продажба от понеделник, 7 декември. Ценовите категории са от 30 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залата.

„Продължаваме да сбъдваме мечтите на русенци. Календарът на „Булстрад Арена“ за следващата година е изключително атрактивен и наситен със събития.

В Русе ще има все повече рок, все повече класика. Тази зала доказа, че ставаме свидетели на спортни и културни събития на световно ниво“, заяви кметът.

По думите му, всяко едно събитие носи икономически ползи на града. Той допълни, че е много голям почитател на групата и не е вярвал, че някога ще види част от легендите на живо.

„Около „Булстрад Арена“ се оформя третият център на Русе, след старият – площад „Батенберг“ и новият – площад „Свобода“. За Коледа русенци ще имат един прекрасен подарък – ново Кръгово кръстовище и пробив, който ще свързва кв. „Родина“ с центъра на града“, заяви още г-н Стоилов.

Коментари